NATALIJA NOGULIĆ O HOLIVUDU, KARIJERI I SRPSKOJ HRANI

POZNATA HOLIVUDSKA GLUMICA NATALIJA NOGULIĆ OBOŽAVA ZELJANICU, SARMU I JAGNJETINU

Nedavno je u Lejk Forestu blizu Čikaga održano veče druženja sa poznatom holivudskom glumicom srpskog porekla Natalijom Nogulić.  Članice organizacije “Kolo Srpskih Sestara” pri crkvi Svetog Vasilija Ostroškog,  potrudile su se da sve bude u holivudskom stilu pa se na ulazu našao crveni tepih sa zvezdicama i imenima poznatih holivudskih zvezda srpskog porekla: Karl Malden, Stana Katić, Natalija Nogulić, Mila Jovović i drugi.

Na jelovniku su se našla omiljena jela poznatih holivudskih zvezda pa su gosti mogli da probaju: “Alfred Hitchcock’s Quiche Lorraine”, “Elizabeth Taylor’s Chicken with Avocado and Mushrooms”, “Katharine Hepburn’s Brownies” i  omiljena jela Frenka Sinatre i Elvisa Prislija.

Prisutni su imali prilike da saznaju nešto više o Nataliji Nogulić i njenoj glumačkoj karijeri. Kako je Natalija počela svoju glumačku karijeru, koje su joj uloge najznačajnije, ko su joj bili uzori i šta savetuje mladim generacijama. Natalija je govorila o svojoj karijeri dok su se na projektoru smenjivale scene iz filmova i serija: Star Trek (Zvezdane Staze), Hoffa, Spartan, Bones, The Lazarus man, The Unit i drugih. Iza sebe ima pored dosta uloga u američkim filmovima i serijama i jednu napisanu knjigu a trenutno piše i drugu po kojoj bi želela da snimi i režira film. Srpska publika pamti je po ulozi u seriji Zvezdane Staze koja je devedesetih godina bila popularna na našim prostorima.

Na pitanje koja je njena omiljena hrana, Natalija je bez razmišljanja  odgovorila da obožava zeljanicu, sarmu, kupus i meso i jagnjetinu i da ove srpske specijalitete rado priprema i da je to naučila od svoje mame i bake.  Kaže da bez obzira što je rođena amerikanka, voli srpsku hranu, srpski jezik priča po malo, voli srpske običaje i ljude i jednom nedeljno odlazi u crkvu.  Srbiju je posetila još devedeset i neke godine a nada se da će ići ponovo uskoro i ima želju da glumi u nekom od srpskih filmova i sarađuje sa srpskim rediteljima i glumcima.

NATALIJA NOGULICH INTERVIEW – VIDEO

Nedavne objave