GAS DO DASKE I IZLAZAK NA SVETSKO TRŽIŠTE - AQOS AUTOMOBILI

AQOS TECHNOLOGIES RAZVIJA SUPER AUTO BUDUĆNOSTI

Kompanija Aqos Technologies već godinama unazad vredno radi na razvoju novog brenda automobila koji će biti omiljeno prevozno sredstvo savremenom čoveku. Tim stručnjaka, dizajnera i inzenjera na čelu sa Sašom Milovančevićem, već su napravili ozbiljan pomak u razvoju ovog projekta i pitanje je dana kada će se na ulicama pojaviti novi srpski auto.

Pre nekoliko meseci Aqos je svoje projekte i ideje predstavio na sajmu robotike u Kini a čast da razmeni iskustva i mišljenja sa kineskim privrednicima imao je Đorđe Radojičić, član tima Aqos Technologies.

Aqos je takođe imao prilike i da u Srbiji ugosti predstavnike vlasti, stručnjake i profesore fakulteta iz Kine, napravi saradnju i bude korak bliže svetskom auto tržištu.

Posle napornog rada Aqos-ov tim je ostvario partnerstvo sa jednom od vodećih kompanija na svetu za proizvodnju igrica Games2Win i sa ponosom predstavio početak saradnje. Games2win beleži preko 150 miliona preuzimanja igrica sa iTunes i Android platformi. Mnoge igrice Games2win su redovno dostizale na vrh listi globalnih grafikona za aplikacije. Aqos je trnutno u finalnoj fazi i uskoro će ovi modeli biti dostupni svim korisnicima.

Još jedna novost koja govori da se trud, umeće, rad i znanje ipak isplate je prestavljanje Aqos-ovog modela na svetski poznatom sajtu Top Gear. Naime, ovaj sajt uvrstio je jedan od automoila Aqos u listu autmobila koji bi predstavljao svoju zemlju na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018 godine. Izor Top Gear-a za Srbiju je pao na Aqos Javier.

U narednom periodu Aqos čeka dosta posla. Deo tima je prošlog meseca već boravio na East Europe Tech Tour u Bugarskoj  (konferenciji koja okuplja kompanije koje se bave visokotehnološkim inovacijama) i predstavio svoj projekat.

Druge modele možete videti na zvaničnom websajtu Aqos Technologies http://aqos.co.uk

(Visited 1909 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *