LEPA BRENA I STEFAN NASTUPILI U ČIKAGU

KRCATO U “JOE’S LIVE” , BRENA I STEFAN ODRŽALI KONCERT ZA PAMĆENJE

Prostor Joe’s Live u Čikagu polako se punio dok je Lepa Brena držala konferenciju za novinare u vezi svetske turneje na kojoj nastupa sa svojim sinom Stefanom Živojinovićem. Nakon konferencije i slikanja sa obožavaocima  pojavila se na bini pred publikom koja je vrištala od uzbuđenja i čekala da zapeva ova Jugoslovenska mega zvezda.

Lepa Brena je zapalila masu svojim novim a i starim hitovima uz koje su rasle mnoge generacije sa prostora ex YU. Pesme : Jugoslovenka, Golube, Mile voli Disko, Poželi sreću drugima i druge izazvale su aplauze, vrisak nostalgiju i sećanje na jedno bolje vreme.

Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts

Posle Breninog prvog bloka pesama nastupio je njen sin Stefan Živojinović koji je otpevao par svojih pesama a zatim je  nastavio sa popularni hitovima raznih izvođača i pokupio simpatije najviše ženskog dela publike.

Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts

Lepa Brena je u drugom delu nastupa zablistala i potpuno “usijala” već vrelu atmosferu u publici. Nakon fanstastičnog koncerta u Čikagu Brena i Stefan nastavljaju turneju, a slede St. Luis, Toronto, Detroit, Majami i drugi americki i kanadski gradovi. Organizacija koncerta Pure Live Music.

KONCERT LEPE BRENE I STEFANA U ČIKAGU – VIDEO 1

Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts

Lepa Brena

Lepa Brena i Stefan Cikago USA Tour concerts

foto: Serbian Television USA

ostale fotografije možete videti na FB stranici Chicago Pictures

https://www.facebook.com/Chicagopicturess/

LEPA BRENA O TURNEJI, KONCERTIMA, KARIJERI I USPEHU – VIDEO

(Visited 4772 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *