SKADARLIYA, BALKANSKI UKUS U AMERICI

BALKANSKI SPECIJALITETI U VAŠEM KOMŠILUKU

Nezaobilazno mesto za ljude koji vole balkanske specijalitete je restoran Skadarliya u Brukfildu. Čikaški komšiluk nikad nije daleko kad je reč o dobroj kuhinji i kvalitetnoj hrani pa veliki broj ljudi iz Čikaga i okolnih mesta redovno svraća u ovaj restoran.

Skadarliya Restaurant Brookfild IL. Best Chicago restaurants Skadarliya Restaurant Brookfild IL. Best Chicago restaurants

Već godinama unazad prijatan ambijent restorana Skadarliya, prijateljska atmosfera i dobra hrana ostavljaju na posetioce poseban utisak i osecaj kao da su kod kuće. U ponudi su tradicionalni makedonski i srpski specijaliteti, roštilj, riblji specijaliteti, kolači,razne  poslastice, razna pića, vina i veliki izbor koktela.

Restaurant Skadarliya IL Brookfild Chicago best food Restaurant Skadarliya IL Brookfild Chicago best food

 

U večernjim časovima tokom vikenda u restoranu Skadarliya možete uživati u uživo nastupima raznih muzičkih grupa i solista a dobar provod je zagarantovan. Ovo je jednostavno mesto za sve generacije. Svake nedelje od 12 do 5 sati organizuje se buffet ručak.

Skadarliya Restaurant Brookfild IL. Best Chicago restaurants

Ako želite da probate pravu balkansku hranu onda je Skadarliya pravo mesto za vas.

Restaurant Skadarliya IL Brookfild Chicago best food Restaurant Skadarliya IL Brookfild Chicago best food

Restoran Skadarliya nalazi se na adresi 9237 OGDEN AVE, BROOKFIELD, IL 60513, USA a telefon za informacije i rezervacije je +1 708-905-5919

Skadarliya Restaurant

Skadarliya Restaurant Brookfild IL

(Visited 4416 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*