NOVI SINGL SLAĐANE MILOŠEVIĆ I WHITEHEADS

TOPLI TONOVI I PORUKE ZA ZIMSKE DANE

Prva dama jugoslovenskog roka i diva današnje regionalne scene u saradnji sa riječkom grupom WHITEHEADS pripremila duetsku kompoziciju „Na Badnju večer“.  Njeni topli tonovi i poruke ugrejaće nas tokom zimskih dana.

na badnju vecer Sladjana Milosevic

Pesma je izašla iz radionice proverenog dueta – legendarnog Davora Tolje (Denis & Denis) i autora teksta Alide Šarar, dok aranžman potpisuju Davor Tolja i Aleksandra Slađana Milošević, koja se u numeri pojavljuje kao pevač i gitarista.

na badnju vecer Sladjana Milosevic

Scenario i režiju spota „Na Badnju večer“ potpisuje Aleksandra Slađana MiloševićU atraktivnom spotu snimanom u Srbiji i u Hrvatskoj – u Smederevu, Beogradu, Rijeci i na Krku, umetnici su na svoj način preneli emociju praznične atmosfere ljubavi i mira. Materijal koji je po Slađaninin režijskim rešenjima snimljen u Hrvatskoj, realizovao je poznati video autor Igor Modrić. Po proceni stručnjaka, novi spot je Slađanino najbolje režijsko ostvarenje do sada.

Interesantno je pomenuti da je u pesmi korišćena tema iz tradicionalne škotske pesme “Auld Lang Syne” kojom se širom sveta, u ponoć, obeležava ispraćaj stare godine. Akcenat na ovoj temi, gajdama je dao Hayden Chisholm, Novozelanđanin, škotskog porekla.

Povodom izlaska novog singla Slađana je izjavila: “Svako ima svoj zadatak, a moj je očigledno da očuvam nešto malo ljudskosti i ne dozvolim da svet ode u propast. Svet je stvoren i opstaje na pozitivnim porukama, a ne na razdoru. Zajednički moto naše saradnje i poruka ljudima je – Spajaj i živi u miru!“ dok Davor dodaje: „Zašto Aleksandra Slađana Milošević? Tražili smo doslednu, beskompromisnu muzičku ikonu koja je angažovana na svim poljima kulture… Muzika je radost i ljubav, spaja, a ne deli!“ komentiraše Davor ovu zanimljivu saradnju.

Kompozicija „Na Badnju večer“ već postiže značajne uspehe i osvaja prva mesta radijskih top lista a kreće i sa promocijom na TV-u. 

Spot za kompoticiju „Na Badnju večer“ možete ovde pogledati:

(Visited 1099 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*