UDRUŽENJE LEKARA I STOMATOLOGA PROSLAVILO SLAVU U ČIKAGU

SLAVA UDRUŽENJA LEKARA I STOMATOLOGA, SVETI KOZMA I DAMJAN

Društvo lekara i stomatologa iz Čikaga proslavilo je lekarsku slavu Svetog Kozmu i Damjana a ujedno i 25 godina od osnivanja udruženja.

Srpsko Americko udruzenje lekara i stomatologa u Cikagu

Srpsko Americko udruzenje lekara i stomatologa u Cikagu

Slava Kozma i Damjan Slava Srpsko Americkog udruzenja lekara i stomatologa u Cikagu, USA Za Srpsku Televiziju, predsednik organizacije, doktorka Ljuba Stoiljković kaže da je presrećna što se ove godine odazvalo dosta ljudi a naročito što je posetu uveličalo i dosta mladih srpskih lekara iz Amerike. Domacini slave bili su Doktor Željko Atlagić sa suprugom Mirom, koji su inače jedni od osnivača ovog udruženja. Oni su u razgovoru sa STV predstavnicima, pomenuli nedavno preminulog kolegu, doktora Milorada Čupića, koji je takodje bio jedan od osnivača udruženja i uzor ostalim članovima društva.

Slava Sv. Kozma i Damjan, Srpsko Američko udruženje lekara i stomatologa – VIDEO

Srpsko Americko udruzenje lekara i stomatologa u Cikagu Srpsko Americko udruzenje lekara i stomatologa u Cikagu

Predstavnici Srpsko Američkog udruženje lekara i stomatologa u Čikagu naznačili su da uvek rado pomažu mladim lekarima u Americi. Ovakve proslave i slični skupovi su dobar povod za mlade lekare koji treba da stažiraju, da se upoznaju sa starijim kolegama, čuju dobar savet i rezmene iskustva.

Slava udruzenja lekara i stomatologa u Cikagu - Sv. Kozma i Damjan Slava udruzenja lekara i stomatologa u Cikagu - Sv. Kozma i Damjan Slava udruzenja lekara i stomatologa u Cikagu - Sv. Kozma i Damjan

Veče je proteklo u prijatnoj atmosferi i druženju uz bogato posluženje.

 

(Visited 1433 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *