IRINA I JANA PREDSTAVNICI SRBIJE NA DEČIJOJ EVROVIZIJI 2017

JUNIOR EVROVISION, IRINA I JANA SPREMNE DA PREDSTAVE SRBIJU U NAJBOLJEM SVETLU

Jana Paunović iz Beograda i Irina Brodić iz Šapca su se upoznale pre dve godine u zabavnoj emisiji “Ja mogu sve” i postale najbolje drugarice.

Jana Paunovic i Irina Brodic Junior Evrovision 2017

Od tada su imale mnoštvo zajedničkih nastupa i odlučile su da se ove godine prijave na javni konkurs za srpskog predstavnika za Junior Eurovision Song Contest . Pobeda na takmičenju obezbedila je ovim vrlo talentovanim devojčicama učešće na Dečijoj Evroviziji  koja će se održati 26. novembra ove godine u glavnom gradu Gruzije, Tbilisiju, a Jana i Irina predstavljaće Srbiju na tom takmicenju.
Jana Paunovic i Irina Brodic Junior Evrovision 2017. Srbija Serbia Evrosong
Jana Paunović, pored toga sto je odličan đak, pohađa i muzičku školu i učesnica je na mnogim takmičenjima a osvojila je prva mesta na republičkim takmičenjima i takmičenju  “Mladi Vitrouz”. Bavi se plesom, jazz baletom, bila je učesnica hora , ima odlično znanje engleskog jezika i pozajmljivala je glas za crtani film “Maksimove Avanture”. Pohađa akademiju zabave i umetnosti u Novom Sadu. Iza sebe ima mnogo javnih nastupa, humanitarnih koncerata i priredbi.
Jana Paunovic i Irina Brodic Junior Evrovision 2017. Srbija Serbia Evrosong
Irina Brodić je svoj muzički talenat pokazala kada je imala samo godinu dana. Sa svega nekoliko godina počela je da svira na dečijem klaviru. Sa pet godina zakoračila je u muzički svet pevajući u muzičkom zabavištu i horu. Irina je učestvovala na mnogim takmičenjima i može se pohvaliti sa 7 prvih nagrada na republičkim takmičenjima i preko 30 na međunarodnima takmičenjima. Sa samo 11 godina održala je svoj prvi solistički koncert. Član je Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu i član akademije zabave i umetnosti. Učestvovala je na mnogim takmičenjima i festivalima humanitarnog tipa.
Jana Paunovic i Irina Brodic Junior Evrovision 2017
Na takmičenju u Tbilisiju će se takmičiti 15 zemalja Evrope i Australija. Ove godine je prvi put uvedeno onlajn glasanje koje utice 50 % na ukupan plasman a drugih 50 % su glasovi stučnih žirija zemalja učesnica. Srbija je u onlajn glasanju u dosta podređenom polozaju u odnosu na druge evropske zemlje i zato podržimo glasanjem mlade predstavnice Srbije 26 novembra 2017.

video Irina i Jana 

(Visited 1222 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *