PREDSTAVLJANJE SRBIJE NA NAR SAJMU I KONFERENCIJI U ČIKAGU

Prezentacija pod nazivom : The benefits of Doing Business in Serbia

U okviru konferencije i sajma americke National Association of Realtors u Čikagu koji su održani početkom novembra  srpska delegacija je predstavila Srbiju pod nazivom: The benefits of Doing Business in Serbia.

PREDSTAVLJANJE SRBIJE NA SAJMU I NAR KONFERENCIJI U ČIKAGU

PREDSTAVLJANJE SRBIJE NA SAJMU I NAR KONFERENCIJI U ČIKAGU PREDSTAVLJANJE SRBIJE NA SAJMU I NAR KONFERENCIJI U ČIKAGU

Na prezentaciji je govorio ambasador Republike Srbije u SAD, Djerdj Matković a događaj su svojim prisustvom uveličali  konzul žeran Dejan Radulović, predstavnici udruženja Klaster nekretnina iz Srbije i privrednici, agenti i  gosti iz Čikaga.

Srpska delegacija u Čikagu na sajmu NAR – VIDEO

National Association of Realtors je veoma značajan sajam u Americi i održava se u različitim gradovima a karakteriše ga veoma dobra posećenost i skup od više hiljada agenata za nekretnine, brokera i investitora iz celog sveta. Na ovgodišnjem sajmu učešće je uzelo 20 hiljada učesnika.

Srpska delegacija u Čikagu na sajmu National Association of Realtors

Predstavnici iz Srbije su ranije kroz udruženje Klaster sarađivali sa američkom organizacijom NAR ali samo kao pojedinci. Prošle godine je saradnja podignuta na viši nivo i potpisan ugovor u Orlandu o saradnji dveju asocijacija Klaster  i NAR i zemalja Srbije i SAD. Srpska delegacija koju su predstavljali Slaviša Pešić, Nebojša Rapaić, Nenad Đorđević, Branislav Petrović i još nekoliko članova iz udruženja Klaster, izrazili su izuzetno zadovoljstvo sto imaju prilike da prisustvuje konferenciji i sajmu asocijacije realtora i uz veliku radost želi da napravi što bolju saradnju, ne samo sa SAD nego i sa ostalim zemljama, članicama NAR asocijacije.

Ovu posetu sajmu u Čikagu predstavnici iz Srbije su iskoristili i za saradnju sa Grčkom na polju nekretnina potpisivanjem ugovora sa predstavnicom Grčke asocijacije Aleksandrom Sekouri, o zajedničkoj saradnji  udruženja realtora Srbije i Grčke. Srpska delegacija u Čikagu na sajmu National Association of Realtors Srpska delegacija u Čikagu na sajmu National Association of Realtors

Pored predstavnika Srbije iz Klaster udruženja, sajam je posetilo nekoliko naših realtora, Milena Ristić iz Jagodine, Tamara Vesna iz Čikaga koja se već 20 godina profesionalno bavi trgovinom nekratnina u Americi, Alicia Matheson iz Orlanda, jedan od organizatora dolaska srpske delegacije, Andrea Berenfeld, direktor jedne od navećih građeviskih kompanija u Americi i predstavnici firme Tester Al iz Jagodine Milovan Vidojević Vića i Saša Vidojević. Kompanija Tester Al se bavi proizvodnjom aluminijumske , pvc stolarije i nakon širenja na evropsko tržište ova kompanija počinje da radi i ugovara poslove i u Americi.

 Ambasador Srbije u Americi , Djerdj Matkovic

Srpska delegacija u Čikagu na sajmu National Association of Realtors Srpska delegacija u Čikagu na sajmu National Association of Realtors

Real Estate Chicago , National Association of Realtors, Tamara Vesna

Srbija je predstavljena u najboljem svetlu kao zemlja koja je otvorena za nove poslovne poduhvate iz oblasti građevinarstva, nekretnina i trgovine.

 

 

(Visited 1428 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *