PRIRODNOM MEDICINOM DO ZDRAVOG ŽIVOTA (VIDEO)

VRHUNSKI AMERIČKI LEKARI  UČE OD DOKTORA RAJKA IZ SRBIJE

Doktor Rajko Ray Biševac se već više od dvadeset godina aktivno bavi Anti Aging i funkcionalnom medicinom u Americi. Funkcionalna medicina proučava ne samo simptome bolesti već i uzroke, navidi Rajko i kaže da se trudi da uvek otkrije uzrok bolesti kod svojih pacijenata pa tek onda određuje terapiju. Na osnovu rezultata koje radi njegova laboratorija mogu se ustanoviti bolesti koje su u razvoju ili koje će se možda  razviti u narednih deset godina. Testove koje vrši njegov tim stručnjaka su mnogo opširniji i mnogo dublji, navodi Dr Rajko Biševac.

 

Dugogodišnje iskustvo svrstalo je Rajka u grupu najboljih stručnjaka u Sjedinjenim Američkim Državama a više od hiljadu doktora iz Čikaga i okoline uvažava njegovo mišljenje i oslanja se na Rajkov savet.

doktor Rajko Ray Bisevac
doktor Rajko Ray Bisevac

I pored velikog napretka medicine poslednjih godina, veliki broj lekara  i američkih stručnjaka ipak ima potrebu da se posavetuje sa doktorom Rajkom Biševcem oko lečenja raznih bolesti današnjice.

 

Rajko se rodio u porodici koja se bavi prirodnim  lečenjem 300 godina unazad. Poučen vekovnim iskustvom predaka, još kao mali učio je od babe i dede kako primeniti razne biljke u medicinske svrhe, tako da se može slobodno reći da se celog života bavi prirodnom medicinom.

Doktor Rajko Ray Bisevac
Doktor Rajko Ray Bisevac

U razgovorima s pacijentima dr Rajko uvek gleda na uzroke bolesti i kada izbalansira biohemiju tela čak i najteže bolesti jednostavno nestaju. Primenom Anti Aging metode sagledava se svaka ćelija u organizmu. Ako svaka ćelija funkcioniše kako treba, organizam usporava starenje a kvalitet života raste. Moderna naučna istraživanja pokazuju da specificnim promenama životnog stila, ishranom i primenom odredjenih prirodnih supstanci, možemo usporiti starenje i drastično poboljšati nivo zdravlja. U svom opširnom savetovanju, dr Rajko ce vas voditi kroz sve te korake.

 

Kao što je dr Biševac opisao, “balansiranje hemije tela je najsigurniji i najprirodniji način da budemo zdravi”. Postoji mnogo razloga zbog kojih nemamo dovoljno onoga što naša tela trebaju. Nivoi vitamina, minerala, hormona, enzima i drugih esencijalnih komponenti su iscrpljeni. Disbalans je  izazvan stresom, obrađenom hranom, stajaćom ishranom i drugim krajnjim životnim stilom.

Rajko obuhvata sve resurse moderne naučne baze podataka kako bi identifikovao nedostajuće elemente u životima pacijenata, a zatim se oslanja na dvadesetogodišnje  iskustvo kako bi sklopio fokusiran i sistematski plan prilagođen potrebama pacijenata.

Anti Aging dr Rajko Ray Bisevac
Anti Aging dr Rajko Ray Bisevac

VIDEO – DOKTOR RAJKO RAY BISEVAC

Dr Rajko Bisevac Anti Aging Medicine USA

 

Nedavne objave