VIZIJA NOVOG BRENDA SRPSKE AUTO INDUSTRIJE - AQOS

Aqos Technologies predstavio viziju brenda na 24 Sata Elegancije by Chivas, u Beogradu

Najvažniji događaj sveta automobilizma u Jugoistočnoj Evropi, KONKURS ELEGANCIJE 2017 u okviru manifestacije 24 sata Elegancije by Chivas, imao je svoju briljantnu završnicu u Beogradu 2. i 3. septembra,  sa spektakularnom izložbom najlepših oldtajmera koji su blistali na platou kod Beograda na Vodi, kao i jedinstvene izložbe novog automobilskog brenda AQOS, kompanije Aqos Technologies, kojom je predstavljena vizija budućnosti ove kompanije. Izložbe se oduševile mnogobrojne posetioce na omiljenom šetalištu glavnog grada.

Futurističku viziju automobila i specijalnu promociju domaćeg dizajnerskog umeća prvog srpskog automobilskog brenda AQOS, pedstavio je CEO kompanije Saše Milovančevića sa svojim timom: Đorđem Radojčićem – 3D dizajnerom, Markom Cvetkovićem – Marketing i PR i Dragoljub Pavlović – Inženjer mašinstva.

Aqos Technologies Sasa milovancevic
Aqos Technologies Team

Veliko interesovanje medija u Srbiji vladalo je oko projekta Aqos.

“Deset godina, iako zvuči dugo, u auto-industriji nije dugačak period. Mi smo ostavili prvu deceniju iza sebe. Taj period je i najrizičniji u poslu, jer treba opstati, a zatim i pronaći kvalitet i performanse kako bi postali značajni i potrebni industriji”, rekao je  Saša Milovančević i dodao da Aqos obraća ljudima dobrog ukusa i zavidnog tehničkog znanja.

(levo) Saša Milovančević – Aqos Technologies

Aqos Technologies je ovom prilikom predstavio i svoju ideju brenda: ’’Aqos predstavlja gamu od šest automobila, u tri podbrenda. Jedan je mejnstrim, svakodnevni auto namenjen gradskoj vožnji, takozvana crvena serija, drugi, “blue label“ jeste malo luksuznija varijanta, sa ručno rađenim prototipovima po narudžbini, a razvijamo i zelenu seriju – električna i solarna vozila, koja će doći na kraju, posle prve dve.’’ Zaključio je Saša Milovančević.

Izložba  Aqos Technologies modela

AQOS PREDSTAVLJANJE – VIDEO (ENG)

AQOS PREDSTAVLJANJE – VIDEO (SRB)

Detaljnije o Aqos Technologies možete saznati na prezentaciji brenda na adresi aqos.co.uk i aqos.org.uk

(Visited 3753 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *