VITEŠKA BORBA GODINAMA

„RADIO PRESS VITEZ“ OTIŠAO U PRAVE RUKE

Na regionalnom festivalu „Press Vitez” koji se održava već dvanaest godina, specijalnu nagradu dobio je radio Laguna i emisija Mentalno Razgibavanje 2.0.

Mentalno Razgibavanje
Mentalno Razgibavanje

Nagradom  „Radio Press Vitez“  odato je prizanje autorima radio emisije Mentalno Razgibavanje za njihov dosadašnji rad.

Za jedinstven i prepoznatljiv jutarnji radio program, uz koji se budila cela Srbija,  zaslužni su bili radio voditelji Darko Mitrović i Marko Stepanović, koji su zajedničku sezonu emisije Mentalno Razgibavanje nedavno završili na radiju Laguna.

DAR MAR

Dare i Mare, veliki kritičari današnjice, sistema i izvrnutih vrednosti, pravili su pravi darmar na radiju. Uspevali su da na  poseban humoristički način izraze kritiku na mnoge teme, bez dlake na jeziku.  Duhovito, inteligentno i slobodno razmisljanje i energiju koju su širili etrom dovelo ih je do samog vrha slušanosti.

 

DARKO MITROVIĆ “U SEDLU”

KRENULA NOVA SEZONA “RAZGIBAVANJA”

Najsvežija sezona popularne radio emisije “Razgibavanje” upavo je počela 4. septembra na radiju Laguna a možete je slušati na 93.7 mhz ili online preko interneta. Ovoga puta Darko Mitrović sam započinje novu sezonu i obećeva dobro razgibavanje putem radio talasa.

Darko Mitrović - Razgibavanje
Darko Mitrović – Razgibavanje

Već prvog jutra, specijalni gost u Razgibavanju bio je Igor Brakus, nekadašnji radio voditelj i jedan od najboljih radijskih glasova.

Darko Mitrović i Igor Brakus
Igor Brakus i Darko Mitrović

 

 

 

Nedavne objave