USPEŠNE BALKANKE

ODRŽAN JOŠ JEDAN SKUP ČLANICA KLUBA “ŽENA USA”

U predivnom ambijentu u centru Čikaga na 44 spratu održan je još jedan skup poslovnih i uspešnih žena  iz Amerike a poreklom sa Balkana.

Klub "Žena USA"
Klub “Žena USA”

Klub “Žena USA” ima zadatak da okupi i spoji dame sa Balkana, da ih motiviše, usmeri i da pomogne da zajedno u raznim sverama poslova postignu bolji uspeh i najbolje rezultate, rekla je jedna od osnivača kluba “Žene USA” , Gordana Mitrović Vasilić.

Žene Usa
Klub "Žena USA"
Klub “Žena USA”

Događaj je uveličao svojim prisustvom i  konzul žeran Dejan Radulović sa svojom suprugom koji se prisutnima obratio rečima podrške.

Klub "Žena USA"
Klub “Žena USA”

Na događaju koji je okupio prilično veliki broj pripadnica lepšeg pola,  obratili su se i gosti večeri koji su pozdravili prisutne, podržali udruženje i predstavili svoje projekte i ideje. Obratili su se: dr Biljana Uzelac, dr Rajko Bišević, Smiljana Antonijević, Slavica Petrović, Nenad Stanković i drugi. Događaj su,pored ostalih sponzora, medijski podržali Srpska Televizija iz Čikaga i Srpska Televizija iz Toronta.

Klub "Žena USA"

Prisutne dame su poslovno druženje provele uz posluženje i muziku a pored predavanja gostiju mogle su da uživaju u  nastupu operske pevačice Slađane Sarić koja je uveličala događaj.

Klub "Žena USA"
Klub “Žena USA”

 

Žena USA
Žena USA
Žene USA
Žene USA
Žene USA
Žene USA

VIDEO

Ceo snimak sa događaja pogledajte naredne nedelje u emisiji Serb View na kanalu 19 u Čikagu ili na nasem Youtube kanalu

Posetite kategoriju Srbi u Americi http://srpskatelevizija.com/category/srbi-u-americi/

 

 

 

(Visited 643 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *