MISS TURIZMA SRBIJE

SANJI ROMIĆ LENTA

Pod pokroviteljstvom Minstarstva turizma i trgovine Vlade Srbije  krajem prošle godine organizovan je drugi po redu izbor za “Miss turizma Srbije”, pod licencom “Miss Toursim World 2016/17. godine”.

SANJI ROMIĆ
SANJI ROMIĆ

U prepunom Azzaro klubu ‘’Jezero’’ na Adi Ciganliji u organizaciji Udruženja modnih delatnosti Srbije ‘, “Miss turizma Srbije 2016/17.” postala je je SANJA ROMIĆ, studentkinja ekonomije iz Zemuna, koja će predstavljati našu zemlju  na svetkom takmičenju, “Miss Tourism World 2016/17. godine” u februaru mesecu u Španiji (Almeria).

Takmičenje “Miss turizma Srbija” za “Miss Tourism World 2016/17.” održano je pod sloganom „Lepota dolazi iz Srbije”.

Cilj manifestacije “Miss turizma Srbije 2016/17.” je podsticanje i promocija turizma i turističkih potencijala u Srbiji, lepote, kulture, obrazovanja, ali i proizvoda i mnogobrojih domaćih brendova.

Zadatak novoizabrane Miss turizma je da na dostojanstven način i sa ponosom predstavi našu zemlju i narod u celosti, turističku ponudu…kako bi svet dobio što lepšu sliku o Srbiji.

S obzirom da je naša predstavnica iz 2015,.godine, Sara Stojanović, osvojila lentu treće pratilje, na svetskom izboru koji je održan prošle godine u januaru u Maleziji, a shodno pravilima svetske organizacije, Srbija je dobila ponudu da se kandiduje i da  bude domaćin svetskog izbora 2018. godine. Ovo je veliko priznanje za našu zemlju.

Za Srpsku TV Chicago: Zoran JAKŠIĆ

(Visited 571 times, 1 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*