SERBIAN TV AMERICA, WATCH ONLINE TV CHANNELS

ONLINE TV, SERBIAN CHANNELS FREE ON INTERNET

TV uzivo, online tv srbija, serbian tv america, tv preko interneta, besplatni tv kanali, balkan tv , srpski tv Digitalni TV kanali

 

Napredkom tehnologije mogućnosti su se znatno proširile. Televizija kao mediji i sredstvo informisanja počela je da se prati ne samo na TV prijemnicima već i na mobilnim telefonima, tabletima komjuterima i drugim uređajima. Pojavom brzog interneta televizija dobija mogućnost da se gleda online a analogni signal koji ste nekada morali da hvatate eksternom TV antenom sada je pretvoren u digitalni.

TV uzivo, online tv srbija, serbian tv america, tv preko interneta, besplatni tv kanali, balkan tv , srpski tv

Internet TV

Na internetu sada možete naći veliki broj sajtova sa ponudom Free Online Watch TV. Korisnicima se pruža mogućnost izbora pakaeta kanala po želji. Paketi obuhvataju veliki broj kanala pa se korisnici mogu odlučiti za pakete po želji od recimo 500 kanala.

TV uzivo, online tv srbija, serbian tv america, tv preko interneta, besplatni tv kanali, balkan tv , srpski tv

Live stream video TV  – uzivo prenos , Facebook i Youtube

Tokom godina razvijale su se razne mogućnosti pa je danas televizija nešto što svako može imati. Pojednostavljen način korišćenja raznih softvera omogućuje da se digitalni signal prenosi preko interneta u realnom vremenu. Danas jednostavno možete imati live stream preko fejsbika ili jutuba koji može gledati mnogo ljudi.

TV uzivo, online tv srbija, serbian tv america, tv preko interneta, besplatni tv kanali, balkan tv , srpski tv

Serbian TV, televizije u Srbiji

Mediji u Srbiji takodje prate trendove i tehnologiju. Skoro svi mediji koji emituju program on air kao što su RTS, Pink, Happy TV, Prva TV, RTV Vojvodina i drugi , emituju takodje TV program i online preko interneta. Kod nekih je usluga gledanja besplatna – free Serbian TV online dok se kod nekih morate pretplatiti ili je besplatno gledanje ograničeno na probni period.

Srpska TV America, Serbian TV US, Chicago TV, Srpska Televizija, TV uzivo, online tv srbija, serbian tv america, tv preko interneta, besplatni tv kanali, balkan tv , srpski tv

SERBIAN TELEVISION PRVA NA INTERNETU DAVNE 2000 GODINE

Da podsetimo da je davne 2000 godine, kada su BBC, SNN, SKY News, Fox  i mnoge najpoznatije svetske televizije  emitovale analogni signal,  jedina televizija koja se emitovala online preko interneta bila Srpska Televizija iz Čikaga. Program Srpske Televizije iz Amerike mogao je da se vidi u celom sveti preko interneta.  Na žalost, pošto je u Srbiji internet tada bio još u razvoju i preko dial up konekcije, gledaoci iz Srbije nisu imali tehničke mogućnosti da gledaju program iz dijaspore  i Amerike preko interneta. Ubrzo je emitovanje pregrama Srpske Televizije prebačeno na satelitski program i tada je program STV mogao da gleda ceo svet a emisije iz Amerike prenosili su Radio Televizija Srbije RTS i BN televizija.  Serbian Television danas možete pratiti na kanalu 19 u Čikagu.

Srpska TV America, Serbian TV US, Chicago TV, Srpska Televizija,

Srbi u dijaspori , Srpska dijaspora u Americi

Srpska dijaspora u SAD pored nekoliko mesečnih listova, časopisa i kanala i portala Srpske Televizije može pratiti i još nekoliko web sajtova i portala koji prate događaje i teme u Americi.

srpski kanali uzivo, online tv srbija, kanali iz srbije, tv box, uredjaj za gledanje tv, televizor, srpskiTV kanali

Uživo kanali i TV box uređaji

Internet provajderi su svoju ponudu proširili  i pored internet paketa uveli i TV paket. Za online gledanje televizije bilo gde u sveti  sada vam je potreban samo TV box uredjaj ili kutija. Instalacijom TV box prijemnika i aktivacijom paketa možete gledati  Online kanale bilo gde u svetu.

tv aplikacija, uzivo gledaj tv, srpski kanali app, free online

Aplikacija za gledanje tv kanala online

Preko google play i Apple Store prodavnice jednostavnom instalacijom aplikacije na mobilnom telefonu dostupni su na hiljade kanala. Ako neznate ime provajdera možete u pretrazi ukucati : TV online, uživo TV, Watch TV, Free TV application, LIVE TV, line Stream, Besplatno gledanje TV programa, Serbian TV…

serbian television uzivo, srpski kanali online, tv box paket.

SerbianTV America

Za sada, nekoliko TV provajdera  u Americi omogućava ljudima sa Balkana iz iz bivših Jugoslovenskih republika  da gledaju svoje omiljene kanale iz matičnih zemalja. Ponuda paketa nije ograničena samo na srpske kanale pa se balkancima koji žive i rade u Americi pruža mogućnost gledanja pored srpskih kanala, hrvatski, bosanski, slovenački, makedonski, crnogorski i kanali Republike Srpske. U ponudi su uz TV box pakete i fiksna telefonija a ima i raznih promocija pa se usluga može dobiti povoljno.

 

Subscribe kanal Serbian TV Cikago America

 

pogledajte i druge teme i kategorije na linku http://srpskatelevizija.com/category/dogadaji-i-desavanja/

 

 

 

(Visited 6534 times, 28 visits today)

You might be interested in

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *